Thursday 5 November 2020

Vratite sebe u balans

Poslednjih godina reč “stres” poprilično se odmaćila i postala svakodnevnica u životima nažalost velikog broja ljudi. Izloženi različitim toksinima iz okruženja, brz tempo koji uskraćuje vreme potrebno za odmor, količina informacija kojima smo izloženi, elektromagnetna zračenja; na sve ovo kada dodamo i stres čiji su uzrok potisnute emocije kao i podsvesna uverenja,

sve zajedno dovodi do toga da su ljudi danas više nego ikada ranije hronično pod stresom!

Jasno je da možemo staviti znak jednakosti između stresa i gubitka unutrašnjeg mira, pojave nesanice, napetosti, anksioznosti, nemogućnosti opuštanja, poremaćaja u ishrani i konačno pojave drugih poremećaja i bolesti... Spisak kao što i sami naslućujete, može biti prilično dugačak.

To ipak ne znači da na stres ne možemo uticati. Naprotiv! Različitim tehnikama se nivo stresa može smanjiti i osloboditi iz tela.

Radionica Vratite sebe u balans koncipirana je tako da se kroz rad u grupi, međusobnoj interakciji učesnika i diskusiji, a pomoću različitih metoda i tehnika, ponovo uspostavi prirodan balans tela i uma. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da kombinacija dve tehnike daje odlične rezultate u oslobađanju od negativnih podsvesnih uverenja i stresa.

EFT tehnika bazirana je na klasičnim principima akupunkutre i moderne Ajnštanove teorije. Sastoji se od jednostavne procedure akupunkturnih tačaka. Kod pravilne primene tehnike dolazi do brzog podešavanja energetskih meridijana, čime se uspostavlja veća ravnoteža između uma i tela.

Podsvesna uverenja direktno utiču na ono šta privlačimo u svoj život. Odgovarajućom tehnikom otkrivamo podsvesne negativne obrasce; kroz seriju pitanja pronalazimo temeljna uverenja, a njihovom promenom, utičemo na promenu percepcije, a time i na realnost u kojoj živimo.

 
 

No comments:

Post a Comment