Monday 30 August 2021

Predjesenski boost

Vreme letnjih godišnjih odmora polako ali sigurno se bliži kraju, koračamo ka jeseni kada je vreme vratiti se u pun radni ritam, disciplinu, rasporede, planiranje i sve ono što je potrebno da se učini kako bismo što spremnije išli ka ispunjenju postavljenih ciljeva. Nekada je lako prebaciti se iz jednog tempa i načina rada u drugi, a nekada to i ne ide baš tako lako, posebno ako radite posao koji vas ne ispunjava. Možda će upravo ova jesen da vam pomogne da se osnažite kako biste kreirali promenu koja će vam dati mogućnost da radite ono u čemu uživate.

Da li ste spremni za promenu? Da li ste rešeni da kreirate takvu promenu u svom životu?

U radu sa ljudima, više puta mi se potvrdila činjenica, da nije uvek lako pokrenuti se ka promeni koja hteli mi to da priznamo ili ne, može doneti i mnogo toga nepoznatog. I za to treba biti spreman. Ali upravo taj faktor "nepoznatog" mnoge zakoči da naprave taj prvi, ali mnogo važan korak ka promeni. Iz straha od nepoznatog, brzo počinju da se pojavljuju raznorazna opravdanja zašto to ne mogu sada da uradim, i zašto mi sada nije trenutak za to...

Da li ste vi od onih koji traže opravdanja ili od onih koji traže rešenje? 

Život nam svakako servira promene. Mudrije je da mi budemo oni koji ih svesno kreiraju. Jer, promena je jedina konstanta u svemiru. To je naprosto tako. Naravno da će se dešavati neplanirane stvari i kada smo mi oni koji iniciramo promenu, ali nas to neće skrenuti sa puta na koji smo krenuli. Ako sopstvene inicijative za promenu nema, stavljamo sebe u poziciju kao "list na vetru". Kako vetar duva, tako i list leti... Negde stane, negde se zakači, padne, podigne... 

"Ako čovek ne zna u koju luku plovi, nijedan vetar mu ne valja".

Da li vi znate kuda se vaš brod uputio? 

Kao što rekoh, podržavam svesnu inicijativu za ličnom transformacijom, i u tom duhu


Predjesenski boost: Individualna sesija ličnog razvoja + poklon

tokom septembra možete da zakažete putem mejla sneza.keywithin@gmail.com individualnu sesiju uz koju dobijete na poklon:

ili

dodatnu sesiju za rad na uverenjima 

ili

rad na unutrašnjem detetu koristeći posebnu tehniku. Detaljnije o ovom radu na unutrašnjem detetu možete pročitati na sledećem linku (prilagodjena individualnom radu sa klijentom 1 na 1, umesto grupne radionice).

Napomena: Klijent sam bira temu na kojoj želi da radi, i u slučaju prve sesije, kao i u slučaju poklon-sesije.

Ako izabere za poklon rad na unutrašnjem detetu, ovaj program je sam po sebi poseban, tako da se tu u razgovoru sa klijentom dolazi zajednički do teme koja će se u radu obraditi.

Za više informacija možete se javiti na mejl: sneza.keywithin@gmail.com

 


 

Snežana Stevanović

Facilitator i trener ličnog razvoja

 

No comments:

Post a Comment